Τριήμερη Περιβαλλοντική Εκδρομή στο Καρπενήσι

Τριήμερη περιβαλλοντική εκπαιδευτική επίσκεψη στα Ψηλά Βουνά  στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος “Το νερό που πληγώνουμε”.

Η τριήμερη εκδρομή μας, που πραγματοποιήθηκε στις 2-5 Απριλίου με τη συμπαράσταση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου, είναι ήδη μια ευχάριστη ανάμνηση που θα συντροφεύει όλους τους συμμετέχοντες για πολλά πολλά χρόνια. Εκτός από τις προγραμματισμένες πεζοπορίες μας στην πανέμορφη Ευρυτανική γη και την γνωριμία μας με τα παραποτάμια μονοπάτια στο Κεφαλόβρυσο, και τους Γοργιανάδες, την ανάβαση στους καταρράχτες και τη Μαύρη Σπηλιά, τη Μονή Προυσσού, το Μεγάλο Χωριό, τους Κορυσχάδες και το Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης που επισκεφτήκαμε, είχαμε ευχάριστες εκπλήξεις όπως η ανοιξιάτικη χιονόπτωση που κάλυψε τα πάντα στο κέντρο του Καρπενησίου, ένα πεντακάθαρο διπλό ουράνιο τόξο με την άφιξη μας για το δείπνο στη Μαθητική Εστία και πολλές πολλές ευκαιρίες να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και μαθήτριες και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς Άννα Αγγελοπούλου, Φώτη Δρούγκα, Όλγα Καλκατζίκου και Ραλλία Γρηπινιώτη που έδωσαν όλη τους την ψυχή και την ενέργεια στη διάρκεια των τριών αυτών ημερών.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από τόσα πολλά διαφορετικά άλμπουμ επίδοξων -και καλών-φωτογράφων!