Μαθητεία – Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων αποφοίτων των τμημάτων μαθητείας και εκπαιδευτικών για συμμετοχή στο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής καλεί τους αποφοίτους για υποβολή αιτήσεων στο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων των Φάσεων Α’, Β’, Γ’ και Δ΄ του «Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας», καθώς και των Πιλοτικών Τάξεων Μαθητείας.

Επίσης καλεί τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν ή διδάσκουν στις παραπάνω ειδικότητες στο «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» στις Πιλοτικές Τάξεις Μαθητείας ή στην Α΄ φάση ή στη Β΄ φάση ή στην Γ’ φάση ή στη Δ’ φάση υλοποίησης και επιθυμούν να απασχοληθούν ως επιμορφωτές.

Τα Προπαρασκευαστικά Προγράμματα Πιστοποίησης συνολικής διάρκειας 35 ωρών έκαστο, θα πραγματοποιηθούν σε 7 εργάσιμες ημέρες και 5 ώρες ανά ημέρα, σε απογευματινό ωράριο ή πρωινό ωράριο, εφόσον επιβάλλεται για λόγους δημόσιας υγείας στα Ε.Κ. ή στα Σχολικά Εργαστήρια των ΕΠΑ.Λ., με κριτήριο την εμπειρία των σχολικών μονάδων στην υλοποίηση του «Μεταλυκειακού Έτους-Τάξη Μαθητείας», την ετοιμότητα των εργαστηρίων, τις αιτήσεις των συμμετεχόντων αποφοίτων καθώς και τις αιτήσεις των επιμορφωτών εκπαιδευτικών.

Η διεξαγωγή τους θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 25-1-2021 έως και Τρίτη 2-2-2021

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής αποφοίτων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 7-1-2021 έως και τη Παρασκευή 15-1-2021 μέσα από την παρακάτω διεύθυνση:

https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/

 

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το σχετικό έγγραφο