Αναστολή λειτουργίας του τμήματος της Β’ Τάξης – Υγείας 2

Σας ενημερώνουμε για την αναστολή λειτουργίας του τμήματος της Β’ Τάξης – ΥΓ2 μέχρι και την Τετάρτη 21/10 λόγω ύπαρξης επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19. Τα μαθήματα του τμήματος θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως από την Δευτέρα 12/10.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα

 

Την Παρασκευή 9/10 το σχολείο απολυμάνθηκε από ειδικό συνεργείο του Δήμου και θα συνεχίσει με ασφάλεια τη λειτουργία του.

Παρακαλούμε τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να βοηθήσουν ώστε να πετύχουμε τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 στη σχολική μονάδα. Στην περίπτωση που το παιδί τους παρουσιάσει συμπτώματα συμβατά με Covid-19 όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ (πυρετός, βήχας κλπ) να παραμείνει στο σπίτι και να μην έρθει στο σχολείο.

Αν τα συμπτώματα δεν υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες 2 ημέρες το παιδί πρέπει σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ να κάνει το ειδικό τεστ ανίχνευσης Covid-19 και το σχολείο να ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ για το αποτέλεσμα, ώστε ο μαθητής να μπορέσει να επιστρέψει αν το αποτέλεσμα του τεστ ειναι αρνητικό ή διαφορετικά να ακολουθήσουμε τη διαδικασία που προβλέπεται για την ιχνηλάτηση των επαφών του στην σχολική μονάδα και να προβούμε στις προβλεπόμενες ενέργειες.

 

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Παυλίδης