Εθελοντική Αιμοδοσία – Δότες Μυελού των Οστών

Σήμερα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας Εθελοντική Αιμοδοσία από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαϊας Κυριακού».

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αγίων Αναργύρων και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Παιδείας Καρκαλέτση Παναγιώτα για την ενεργή συμπαράσταση της σε όλη την προσπάθειά μας για την επιτυχία της αιμοδοσίας και ιδιαίτερα για τη μεσολάβηση της για την ευαισθητοποίηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το Όραμα Ελπίδας.

Η προσέλευση και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Πάνω απο 100 άτομα εξετάστηκαν και έγινε λήψη 60 μονάδων αίματος. Η ενημέρωση για δότες μυελού των οστών ήταν επιτυχής και είχαμε 17 νέους εθελοντές.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους πρόθυμους και ευαισθητοποιημένους μαθητές μας, στους γονείς τους και σε όλο το σύλλογο εκπαιδευτικών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο και στο δικτυακό τόπο www.oramaelpidas.gr

 

Ενημερωτικό Φυλλάδιο για την
Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών