Επίσκεψη στην Βουλή και συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιωάννης Καποδίστριας

Σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 το τμήμα Α1 του σχολείου μας και οι εκπαιδευτικοί Άλκηστις Βασιλειάδου και Ράλλια Γρηπινιώτη επισκέφτηκαν την Βουλή των Ελλήνων και συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιωάννης Καποδίστριας. Οι εμψυχώτριες του προγράμματος κυρίες Τέτη Σιδέρη και Ελένη Λάσκαρη έδωσαν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για το ήθος, τη συμπεριφορά και τις γνώσεις τους. Τις ευχαριστούμε για την όμορφη παρουσίαση και το εργαστήριο που ετοίμασαν.

Περίπου στις 13:00 το τμήμα παρακολούθησε την Ολομέλεια της Βουλής για το σχέδιο Νόμου που αφορά το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών και ειδικότερα την λειτουργία του Ινστιτούτου Βενετίας. Στη συνέχεια, όπως συνηθίζεται, έγινε αναφορά στην παρουσία του σχολείου μας στα θεωρεία και οι μαθητές μας χειροκροτήθηκαν από τους παρόντες βουλευτές.

Το απόσπασμα με την παρουσία των μαθητών μας στην Ελληνική Βουλή μπορεί να αναζητηθεί στο http://www.hellenicparliament.gr/…/To…/Fotografiko-Archeio/… μετά τη λήξη ομιλίας του Α. Λοβέρδου στο 3:05 περίπου.

Φωτογραφίες από την Επίσκεψη