Εγγραφές ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2017-2018 (νέο!)

Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιουνίου 2017

Για το σχολ. έτος 2017-2018 οι εγγραφές, ανανέωσεις εγγραφών και μετεγγραφές ξεκινούν με την Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ!!!

 

Για την είσοδο στην εφαρμογή είναι απαραίτητοι οι κωδικοί του Taxisnet. Σε περίπτωση που οι αιτούντες (γονείς/κηδεμόνες/ενήλικοι μαθητές) δε διαθέτουν κωδικούς οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργεις προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν “Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για ΕΠΑ.Λ” μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2017.  Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Σε περίπτωση Μετεγγραφών, Μετεξεταστέων, Παραπεμπόμενων, για λόγους υγείας, οικογενειακών λόγων, κ.α. οι ηλεκτρονικές δηλώσεις προτίμησης μπορούν να πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση και από Σαββάτο 1 Ιουλίου έως Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017
και από Παρασκευή 1η έως Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου
.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε
το σχετικό έγγραφο του ΥΠΠΕΘ

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για ΕΠΑΛ για σχ. έτος 2017-2018

https://e-epal.minedu.gov.gr

 

Οι Γονείς / Κηδεμόνες και οι ενήλικοι μαθητές που επιθυμούν να εγγραφούν στο σχολείο μας μπορούν να προσέλθουν από 8.30 έως 14.00 στο σχολείο μας (Σητείας 4-6, Άγιοι Ανάργυροι) ή να καλούν στο τηλ. 2108542210 προκειμένου να ενημερωθούν για την διαδικασία.

Για τις ημέρες λειτουργίας στο σχολείο μας κατά τους θερινούς μήνες Πατήστε ΕΔΩ!